19 Mart 2016 Cumartesi

Stratejik Derinlik



Stratejik Derinliğin faturası önümüzde. Yorum bile yapamıyorum.

6 yorum:

  1. İşte!!! Daha Bismillah, demek 10 sene sonra TOPRAK / özerklik isteyecekler. Yahu bu Araplar kadar nankör millet yok, adamı sırtından hançerlemek en iyi bildikleri iş. Ben de bloğumda Esat için ne yazılar yazıyorum. Destekliyorum.
    Akıl fukarası Ahmet! Amerika'ya gitsin de görsün hanyayı konyayı! Orada İngilizce bilmezse çöpçülük bile yaptırmazlar.
    Ülke yönetmeyi bilmeyen (Yılmaz Özdil çok güzel yazmıştı bu konuda), tek bildikleri ülkeyi talan etmek, eşine, dostuna, yandaşına bölüştürmek, zenginliğini yağmalamak olan, zır cahil ve ayrıca hainler iktidar gelirse böyle olur işte. Ülkeye kabus gibi çöktüler. İngiltere'yi talan eden Vikingler gibi içine ettiler.

    Kalemine sağlık Emre'ciğim...
    Çok üzgünüm:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle yüzsüzler maalesef ve gidişat için de yorumumuz aynı. Ben bundan dolayı aslında karamsarım çünkü bunlar hızla çoğalıyor ve ülkeyi ele geçiriyorlar.
      Teşekkür ederim, ben de üzgünüm maalesef :(

      Sil
    2. Bunların alayını iadeli taahhütlü postalamak şart. Önce hükümetten kurtulmak lazım tabii. İkinci iş Suriyelilerin alayını geri göndermek. Ah şu insanlar güçlerinin farkına bir varsalar. O saraydaki soytarı ne kadar korkuyor aslında bundan.

      Sil
    3. Böyle Damat Ferit kılıklı sadrazam namzetleri olduğu sürece o denli büyük yaptırımlar hayal maalesef. Aslında nutuk ve birkaç daha kitap herkes tarafından okunsa gerçekler algılanır hale gelir bence. Güç kavramına olan bakış değişebilir.

      Sil
  2. yazını sevdim deeee üstte lennon ve jobbs var onları da pek severim :)

    YanıtlaSil